Meistä

Várri syntyi loppuvuodesta 2016, kun ohjelmistoalalla työskentelevät perustajansa kokivat markkinoinnin työkalujen myynnin sijasta suurempaa intohimoa vaikuttavan markkinoinnin toteuttamiseen. Oli aika luottaa omiin kykyihinsä ja kokeilla vision siipien kantokykyä.
Vuodet ovat vierineet ja oivaltavat kampanjat, tarttuvat sloganit ja koukuttavat case-kertomukset saavat meidät vieläkin kerta toisensa jälkeen innostumaan, olivat ne sitten omiamme tai jonkun toisen luomuksia. Pitkät asiakassuhteet ovat osoitus molemminpuolisesta luottamuksesta ja ammattitaidosta, ja yrityksen kasvu on merkki siitä, että visio oli aikoinaan oikea.
Eri alojen ammattilaisten välisellä yhteistyöllä tehdään vaikuttavaa markkinointia – fyysisesti Oulussa, digitaalisesti siellä missä teidän asiakkaanne ovat.
tj_1-tarra

Ville Husa

Strateginen osaaja

Ville on markkinoinnin moniottelija, joka hallitsee strategiat, työkalut ja projektien ohjaamisen paremmin kuin Tommi Mäkinen osaa ratin kääntelyn. Miehen takataskusta pilkistävät KTM:n paperit kertovat osaltaan sen, että myynnin ja markkinoinnin prosessit on sisäistetty ja niitä osataan soveltaa nykyaikaisin työkaluin ja menetelmin. Brändi- ja strategiatyöskentely sekä luovien markkinointikampanjoiden rakentaminen ovat Villen vahvinta osaamisalaa.
pj_1-tarra

Sakari Kitunen

Sisältöguru

Yritysblogin case-kertomukset, lehdistötiedotteet, aktivoivat uutiskirjeet tai kuntaviestintä – Sakke on kirjallisen viestinnän multitalentti ja haamukirjoittaja, joka osaa puhua asiakkaan äänellä tilanteesta riippumatta. Filosofian maisterin kielten, kulttuurien ja kirjallisuuden tuntemus näkyy rikkaana ilmaisukykynä usealla eri kielellä, ja kokemusta on karttunut myös freelance-toimittajana. Viestintäkouluttajana Sakke on saanut kiitosta käytännönläheisestä toimintatavasta sekä selkeästä, jargonvapaasta kommunikoinnista.
gd-tarra

Sari Paso

Visuaalinen visionääri

Sarilla on ilmiömäinen kyky nähdä metsä puilta ja veistos marmorijärkäleessä – hän muotoilee kuvaksi sen, minkä kuvailuun eivät riitä edes ne tuhat sanaa. Visuaalisena suunnittelijana Sari taitaa logosuunnittelun, verkkosivujen ilmeen uudistamisen ja myös sivustojen rakentamisen. Hänen työkalupakistaan löytyy hurja määrä konsteja tehdä pysäyttävää visuaalista markkinointia niin kuvan kuin videonkin muodossa.

Mitä seuraavaksi?