Meistä

Eri alojen ammattilaisten välisellä yhteistyöllä tehdään vaikuttavaa markkinointia – fyysisesti Oulussa, digitaalisesti siellä missä teidän asiakkaanne ovat.

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

HubSpot logo

Várri on digitaalinen markkinointitoimisto Oulusta

Várri syntyi loppuvuodesta 2016, kun ohjelmistoalalla työskentelevät perustajansa kokivat markkinoinnin työkalujen myynnin sijasta suurempaa intohimoa vaikuttavan digimarkkinoinnin toteuttamiseen. Oli aika luottaa omiin kykyihinsä ja kokeilla vision siipien kantokykyä.

Vuodet ovat vierineet ja oivaltavat kampanjat, tarttuvat sloganit ja koukuttavat case-kertomukset saavat meidät vieläkin kerta toisensa jälkeen innostumaan, olivat ne sitten omiamme tai jonkun toisen luomuksia. Pitkät asiakassuhteet ovat osoitus molemminpuolisesta luottamuksesta ja ammattitaidosta, ja yrityksen kasvu on merkki siitä, että visio oli aikoinaan oikea.

Toimitusjohtaja
Ville Husa

Ville Husa

Strateginen osaaja

Ville on markkinoinnin moniottelija, joka hallitsee strategiat, työkalut ja projektien ohjaamisen paremmin kuin Tommi Mäkinen osaa ratin kääntelyn. Miehen takataskusta pilkistävät KTM:n paperit kertovat osaltaan sen, että myynnin ja markkinoinnin prosessit on sisäistetty ja niitä osataan soveltaa nykyaikaisin työkaluin ja menetelmin. Brändi- ja strategiatyöskentely sekä luovien markkinointikampanjoiden rakentaminen ovat Villen vahvinta osaamisalaa.
Hallituksen puheenjohtaja
Sakari Kitunen

Sakari Kitunen

Sisältöguru

Yritysblogin case-kertomukset, lehdistötiedotteet, aktivoivat uutiskirjeet tai kuntaviestintä – Sakke on kirjallisen viestinnän multitalentti ja haamukirjoittaja, joka osaa puhua asiakkaan äänellä tilanteesta riippumatta. Filosofian maisterin kielten, kulttuurien ja kirjallisuuden tuntemus näkyy rikkaana ilmaisukykynä usealla eri kielellä, ja kokemusta on karttunut myös freelance-toimittajana. Viestintäkouluttajana Sakke on saanut kiitosta käytännönläheisestä toimintatavasta sekä selkeästä, jargonvapaasta kommunikoinnista.
copywriter
Viivi Julkunen

Viivi Julkunen​

Sisältöjen rikastaja

Viivin suurin vahvuus on englanninkielinen sisällöntuotanto, äidinkieltä tietenkään unohtamatta. Käännöstyöt, asiantuntija-artikkelit, haastattelut sekä koukuttavat uutiskirjesisällöt syntyvät englantilaisen filologian taiturilta tarkasti, nopeasti ja aina tilanteeseen ja asiakkaaseen sopivalla äänensävyllä. Viivin kielellinen äly takaa sen, että puhuttelet aina kohderyhmääsi juuri oikein.

Hallituksen puheenjohtaja

Sinä?

Alasi ammattilainen

Käytitpä työssäsi kynää, piirtopöytää tai canban -taulua, etsimme jatkuvasti uusia huippulahjakkuuksia pieneen tiimiimme. Laita avoin hakemus osoitteeseen info@varri.net ja kerro mitä osaamista toisit yritykseemme!