Meistä

Várri on oululainen markkinointitoimisto

Várri on saamen kieltä ja tarkoittaa vuorta. Kuten omistajansakin, Várri on lappilainen mutta oululaistunut toimisto, joka rakastaa tarinoita ja vuorovaikutusta. Vuoren lailla seisomme vakaasti juurillamme – luotettavana, järkähtämättömänä ja vaikuttavana.

Vuosien varrella olemme päässeet toteuttamaan useita mielenkiintoisia kampanjoita ja projekteja, joista yksikään ei ole samanlainen kuin edeltäjänsä. Näin on myös asiakkaidemme kohdalla – siksi emme koskaan tarjoa monistettua, valmiiksi pureskeltua ja mikrossa lämmitettyä palvelupakettia vaan räätälöimme palvelumme vastaamaan täydellisesti asiakkaan tarpeita ja tavoitteita.

Pieni toimisto ei tarkoita osaamatonta toimistoa. Olemme ketterä ja ammattitaitoinen kumppani, joka hoitaa sille annetut tehtävät kunnialla ja huolella. Emme suinkaan ole yksin, vaan olemme koonneet ympärillemme taitavia graafikoita, valo- ja videokuvaajia, sisällöntuottajia ja koodareita.

Tekijät

Ville Husa

Strateginen osaaja

Ville on markkinoinnin monitaituri, joka hallitsee strategiat, työkalut ja projektien ohjaamisen paremmin kuin Tommi Mäkinen osaa ratin kääntelyn. Miehen takataskusta pilkistävät KTM:n paperit kertovat osaltaan sen, että myynnin ja markkinoinnin prosessit on sisäistetty ja niitä osataan soveltaa nykyaikaisin työkaluin ja menetelmin. Brändi- ja strategiatyöskentely sekä luovien markkinointikampanjoiden rakentaminen ovat Villen vahvinta osaamisalaa, sillä niissä miehen luova hulluus kokee täyttymyksen!

  • Strategiatyö
  • Brändityö
  • Teknologiat
  • Projektinhallinta
  • Koulutus & Konsultointi

Sakari Kitunen

Sisältöguru

Yritysblogin asiantuntijasisältö, lehdistötiedotteet, aktivoivat uutiskirjeet tai kuntaviestintä - Sakke on kirjallisen viestinnän multitalentti ja haamukirjoittaja, joka osaa puhua asiakkaan äänellä tilanteesta riippumatta. Filosofian maisterin kielten, kulttuurien ja kirjallisuuden tuntemus näkyy rikkaana ilmaisukykynä usealla eri kielellä ja kokemusta on karttunut myös freelance-toimittajana. Myynnin ja markkinoinnin työkalut ovat kuitenkin tulleet tutuiksi ohjelmistoalalla vietettyjen vuosien varrella, joten viesti ei jää ainoastaan tietokoneen näytölle, vaan se myös kanavoidaan oikeille vastaanottajille nykyaikaisia teknologioita käyttäen.

  • Sisällöntuotanto
  • Sisältöstrategiat ja digitaalinen palvelumuotoilu
  • Monikanavainen viestintä
  • Analyysit
  • Viestintä- ja sisällöntuotantokoulutus

Ota yhteyttä

Tutustu töihimme

Close Menu