Uusi tapa ostaa markkinointia!

 • Pisteiden avulla seuraat tarkasti mihin markkinointieurosi menevät ja mitä niillä saat.

 • Läpinäkyvä hinnoittelu takaa asiakkaillemme läpinäkyvän prosessin.

Tutustu alta läpinäkyvään tapaamme tarjota markkinointipalveluita

 • Markkinointipisteet vapaasti käytettävissäsi

 • Yhteyshenkilön jatkuva tuki markkinoinnin kohdentamisessa juuri oikeisiin toimenpiteisiin.

 • Läpinäkyvä hinnoittelu

 • Ei piilotettuja kustannuksia

Markkinoinnin kustannuslaskuri

Lisää laskuriin tarvitsemasi palvelut ja laske nopeasti paljonko markkinointisi kuukausikustannus tulisi olemaan. Laskuri on ohjeellinen ja jokaisen asiakkaan kohdalla teemme sinulle räätälöidyt palvelut. Laskurista löydät vain osan tarjoamistamme palveluista ja yksittäisten palveluiden pisteytys tehdään jokaisen asiakkaan kanssa erikseen räätälöitynä. Sinulle nimetty markkinointipäällikkö ohjaa ja opastaa aina markkinointipisteiden painotuksessa. 

Uusi tapa ostaa markkinointia!

 • Haluatko vahvistusta sille että tapamme toimia on paras tapa kohdentaa markkinointieurosi?

 • Tilaa lyhyt esite sähköpostiisi tästä ja tutustu rauhassa joustavaan tapaamme tarjota monipuolisia markkinointipalveluita.

Miksi markkinointipisteet?

Yksikään yritys ei ole samanlainen ja jokaisella on myös erilaiset tarpeet markkinoinnilleen. Lisäksi sesongin mukaan elävät yritykset tai markkinatilanteen muutokset aiheuttavat nopeitakin muutostarpeita markkinoinnissa. 

Investoimalla markkinointieurosi sosiaalisen median tai uutiskirjepalvelun kuukausisopimukseen saat varmasti rahallesi vastinetta juuri niissä asioissa, mutta mitä tehdä kun tarve loppuu, muuttuu tai tärkeämmäksi nykyisessä tilanteessa nouseekin relevantti liikenne verkkosivuille, SEO tai yrityksen maineenhallinta toimituksellisen median osalta? Ostat tietysti lisää kuukausiveloitteisia palveluita!

Meidän tavassamme oma yhteyshenkilösi antaa sinulle joka kuukausi ehdotuksen käytettävien markkinointipisteiden painotuksesta ja siitä, mikä osa-alue markkinointipaletissasi kaipaa eniten kehitystä. 

Sinulle nimetty markkinointipäällikkö neuvoo kuukausittain markkinoinnin kohdentamisessa juuri oikeisiin kohteisiin.

Ilmainen nykytila-analyysi!

 • Haluaisitko kuulla miten painottaisimme sinun markkinointieurosi?

 • Jätä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun yhteydessä, sovitaan palaveri ja  käydään läpi yrityksenne nykyiset markkinointitoimenpiteet

 • Annamme markkinoinnistasi nykytila-analyysin ja ilmaisen ehdotuksen ensimmäisen kvartaalin markkinointipainotuksista

Referenssit

Anna meidän auttaa!

Ota yhteyttä ja kerro missä markkinoinnin osa-alueessa tarvitset apua? Tulemme mielellämme kertomaan vaikka paikan päälle miten tehostaisimme sinun markkinointiasi. 

info@varri.net

Ville 0407211102

Close Menu