Strategia

Strategiatyöllä markkinoinnin jatkuvuutta ja mitattavia tuloksia

Digimarkkinointistrategian rakentaminen on yksi tärkeimmistä, mutta samalla yksi haastavimmista markkinointikalenterin osa-alueista.

Teemme yhteistyötä markkinoijien ja yritysjohtajien kanssa auttaaksemme heitä muotoilemaan strategioita, jotka keskittyvät sanahelinän sijasta tuloksiin. Anna meidän tarkastella viestintä- tai markkinointistrategiaasi uusin silmin liiketoimintasi kasvattamiseksi!

Meille on ensiarvoisen tärkeää oppia tuntemaan liiketoimintaasi, jotta voimme auttaa sinua tekemään aidosti dataan perustuvan päätöksen markkinoinnistasi. Siksi keskitymme erityisesti strategiaprosessin alkuvaiheessa tuntemaan asiakkaasi ja yrityksesi läpikotaisin.

Ota yhteyttä niin keskustellaan miten voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi!

Strategiapalvelut

Olemme työskennelleet kaltaistenne yritysten kanssa asettaaksemme heille strategisen suunnan digitaaliseen markkinointiin ja hahmotellaksemme tärkeimmät tehtävät ja toiminnot, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa. Yhdistämme kokemuksen eri liiketoiminta-alueilta, tietojen analyyttiseen tarkastelun sekä katsauksen siitä, mitä kilpailijasi tekevät löytääksemme sinulle sopivan strategian.

Strategiapalvelumme koostuvat tyypillisesti seuraavista askelista:

Digitaalisen markkinoinnin auditointi

Tarkastelemme luvallasi analytiikkatietojasi (Google Analytics tai muu analytiikka-alusta) ja analysoimme niitä tunnistaaksemme, miten verkkosivustosi ja muut online-kanavasi vaikuttavat liiketoimintaasi, ja mistä löytyy vielä tilaa rakentaa menestystarinoita tai parantaa alueita, jotka eivät toimi odotetulla tavalla.

Kilpailija-analyysi

On tärkeää tietää miltä markkinointisi näyttää, jotta voimme selvittää, missä usein piilossa olevat mahdollisuudet ovat. Tämä tarkoittaa, että tarkastelemme kilpailijoitasi sekä tunnistamme ne osa-alueet, joissa kilpailijasi ovat sinua edellä. Käytämme viimeisimpiä analytiikkateknologioita antaaksemme sinulle todellisen kuvan siitä, mitä muut ympärilläsi tekevät.

Strategiset suositukset

Yhdistämme auditointidatan ja kilpailija-analyysin toteuttaaksemme sinulle kohdennettuja toimenpidesuosituksia - budjetti- ja resurssivaatimuksiesi mukaan. Rakennamme vuosikellon ja KPI -arvot, joilla voit seurata tuloksia.

Mitä strategiatyön jälkeen?

Strategiset suositukset toimitetaan sinulle oman brändisi mukaisena kirjallisena raporttina. Raportin lisäksi pidämme aina koulutuksen strategisten suositusten käyttöönottoon, joko etäyhteydellä tai paikan päällä.

Voit alkaa tuottaa markkinointisisältöjä strategisten suositusten pohjalta talon sisällä tai hankkia meiltä starttiapua homman käynnistämiseksi. Teemme töitä suurten ja pienten toimijoiden kanssa strategian toteuttamisvaiheessa mm. seuraavien osa-alueiden parissa: Hakukoneoptimointi, PPC -kampanjoiden toteutus, sisältömarkkinointi sekä digitaalinen PR.

Miksi ulkoistaisin markkinoinnin strategiatyön?

Digitaalisen markkinoinnin strategiatyö on yksi tärkeimmistä digitaalisen liiketoiminnan askelista menestykseen. Markkinoijana ymmärrät positiivisen näkyvyyden merkityksen!

Asiakkaamme arvostavat erityisesti ulkoisen, puolueettoman näkemyksen tuomista talon strategiatyöhön. Tutustumme asiakkaisiimme läpikotaisesti, jonka jälkeen pystymme tuomaan juuri sinun liiketoimintaasi tärkeät asiat esille. Emme pelkää olla kriittisiä ja tuomme rohkeasti esille kehitystä vaativat osa-alueet markkinoinnissasi. Olemme ylpeitä laajasta ammattiosaamisestamme ja tuomme mielellämme uusia, tuoreita näkökulmia asiakkaidemme markkinointiin. 

Valitsemalla meidät, saat seuraavat liiketoimintaasi oleellisesti vaikuttavat asiat:

  • “Tuoreet silmät” joilla tarkastella digitaalista markkinointiasi
  • Yrityksemme yhdistetty asiantuntemus digitaalisen näkyvyytesi kehittämiseen
  • Kapulakielivapaa ja selkeä, toteuttamisvalmis strategiaprosessi säästää aikaasi ja voit keskittyä liiketoimintasi kehittämiseen

Tiedätkö jo mitä sinun tarvitsee tehdä liiketoimintasi kehittämiseksi? Tutustu muihin digitaalisen markkinoinnin palveluihimme:

  • Sisällöntuotanto
  • Digitaaliset markkinointikampanjat
  • Markkinoinnin automaatio

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Paljonko markkinointi maksaa?

Markkinointibudjetin määrittäminen on jokaisen yrityksen ongelma. Kuka tekee, mitä tekee ja kuinka paljon rahaa käytetään kolmannen osapuolen palveluihin? Exceleistä voi hakea tukea päätöksilleen, mutta valitettavasti

B2B -markkinoijan työkalupakki: Luottamus

Ehkä tärkein asia mitä B2B -markkinoija voi tehdä on luottamuksen rakentaminen omalla sisällöllään. Yrityksen on annettava kuva asiakkaalleen, että heihin voi luottaa. Olipa sitten kyse

Asiakaspolun alkupää ja ostosuppilon suuaukko

Vaikka Várrilla vieroksutaan termiä “ostosuppilo”, on vaikea keksiä osuvampaa termiä, jota digiammattilaiset esityksissään hokevat. Asiakaspolku auttaa monia hahmottamaan asian hieman konkreettisemmin, eivätkä nämä kaksi asiaa

Ota yhteyttä

Close Menu