Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Hyödynnä sosiaalisen median jättimäinen potentiaali liidintuotantoon, konversioihin ja asiakasuskollisuuteen ja luo uniikkia kilpailuetua

Sosiaalisen median ammttilaisemme auttavat sinua ja yritystäsi päättämään sosiaalisen median preesensisi suunnan ja kertovat miten päästä tavoitteisiin sekä miten mittat sosiaalisen median investoinnin takaisinmaksua.

Sosiaalinen media voi olla yritykselle erittäin potentiaalinen tapa markkinoida. Väärin käytettynä se on aikaa ja rahaa syövä hirviö jota ei voi jättää hetkeksikään yksin. 

Avullamme saat sosiaalisen median preesensistäsi eniten irti ja voit keskittyä hoitamaan liiketoimintaasi.

HUOM!

Orgaaninen sosiaalisen median teho on laskenut menneiden vuosien huippulukemista hurjan paljon ja nykyään yritysten on erittäin vaikea saada sosiaalisesta mediasta sen täysi potentiaali irti ilman maksettua markkinointia. 

Suosittelemme tutustumaan myös PPC -palveluihimme jos haluat saada sosiaalisesta mediasta kaiken tehon irti!

Sosiaalisen median strategia

Sosiaalinen media on enenevissä määrin pay-to-play, orgaaniselle sosiaalisen median sisällölle on silti tarvetta.

SoMe:n hallinta

Sosiaalisen median hallinta

Sosiaalisen median hallinta vaatii syvällistä tuntemusta yrityksesi toiminnasta. Tulemme tarvittaessa paikan päälle, tutustumme yritykseesi läpikotaisin ja opimme tuntemaan toimintatavat ja tuotteet. Ainoastaan silloin voimme hoitaa sosiaalisen median preesensiäsi mahdollisimman tehokkaasti.

Kokemukseen nojaten tehokkain resursoidaa sosiaalista mediaa on 50% itse, päivittäisestä toiminnasta kertoen ja 50% meidän tuottaman sisällön ja maksetun markkinoinnin kautta.

Haluatko hoitaa sosiaalisen median aivan itse mutta tarvitset sparrausapua?

Toteutamme mielellämme teille sosiaalisen median käyttöstrategian, vuosikellon ja analytiikkatyökalut joilla voitte seurata sosiaalisen median tehokkuutta. Tämä johtaa siihen että sosiaalisen median kanavasi ovat aina ajankohtaiset ja kuvastaa yritystäsi. 

Jatkuvan seurannan ansiosta tiedät aina mitä postaan, mihin kanavaan, milloin ja miten. Lisäksi osaat seurata oman työsi onnistumista.

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Asiakaspolun keskivaihe: kävijästä asiakas

Aiemmassa blogikirjoituksessamme kerroimme asiakaspolusta ja ostosuppilon suuaukosta, sekä niihin kuuluvista toimenpiteistä. Lupaukset on pidettävä ja nyt jatkammekin sarjaa kertomalla, kuinka sivuston kävijöistä tehdään ostavia asiakkaita.

Facebook-mainosten optimointi

Facebook on kuin pohjaton toivomuskaivo, jonne voi syytää valuuttaa loputtomasti onnistumisten toivossa. Itse korporaatiota tämä tuskin haittaa, mutta asiakkaitasi ja sinua luultavasti huomattavasti enemmän. Kuinka

Ota yhteyttä

Close Menu