Sisällöntuotanto

Sisältömarkkinointi

Esittele osaamistasi, kehitä bränditarjoomaasi ja aktivoi lukijoitasi

Sisältömarkkinointi on paljon muuta kuin blogeja ja uutisia yritysten ja toimijoiden verkkosivuilla. Googlen algoritmi haistelee rich media -sisältöjä kuten kuvia, grafiikkaa ja videoita. Fiksu markkinointihenkilö ei siis keskity pelkästään tekstisisältöihin.

Uskomme (tai oikeammin tiedämme), että onnistunut digitaalinen markkinointi tarkoittaa kiinnostavaa, aktivoivaa ja timantinkovaa sisältöä. Sisältöjä, jotka tuovat tuotteesi ja palvelusi esiin parhaalla mahdolisella tavalla. Sisältöjä, jotka huvittavat, ovat hyödyllisiä ja joista myös Googlen algoritmi tykkää.

Luovat, visuaalisesti kauniit, lukijoita aktivoivat ja lukijoille hyödylliset sisällöt eivät toimi pelkästään algoritmien laskeutumispaikkana. Laadukkaat sisällöt itseasiassa hankkivat sivustollesi uusia linkkejä. Timanttiset sisällöt tuovat lisää liikennettä ja lisää myyntiä!

Luova kirjoittaminen on liiketoimintaosaamisemme keskiössä. Copywritereiden, graafikoiden, SEO-ammattilaisten ja PR-osaajien yhteistyöstä syntyy taattuja ja mitattavia tuloksia.

Sisällöntuotantopalvelut

Jokainen sisältöprojektimme on huolellisesti suunniteltu eri alan osaajien kesken.

Yrityksen resurssien uudelleenkäyttö

Yrityksillä on yleensä käytössään suuri määrä ns. hiljaista dataa. Datan ja sisällön määrä voi olla sisältömarkkinoinnillisesti jättipotti oikein visualisoituna. Teemme työtä sen eteen, että käännämme jokaisen kiven löytääksemme sisältömarkkinoinnillisesti hyödyllistä tietoa asiakkaillesi. Sisältöjen uudelleen käyttäminen, päivittäminen ja uudenlaisten visualisointien ja sisältöjen luominen olemassaolevasta on erikoisalaamme.

Mitä sisältömarkkinointi maksaa?

Hinnoittelumme on selkeä ja perustuu käytettyihin työtunteihin. 

Jokainen palvelumme hinnoitellaan kiinteän päivähinnan mukaisesti. Sisältömarkkinointikampanjasi hinta muodostuu siis siitä ajasta, joka meillä käytetään luovan konseptin rakentamiseen (nk. aloituskustannus), sisältöjen designiin ja sisältöjen promootion rakentamiseen. 

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Markkinoinnin työkalut 2020

Markkinointimaailmaan syntyy melkein päivittäin uusia työkaluja joilla tehostat työtäsi ja kehität markkinoinnin kannattavuutta. Miten ihmeessä sinä markkinoijana pysyt uusien (ja vanhojen) trendien perässä? Markkinointialalla työskennellessä

8 vinkkiä laskeutumissivujen A/B -testaukseen

A/B -testauksella tarkoitetaan oikeastaan minkä tahansa kahden tai useamman variantin testausta parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi. A/B -testausta tehdään, jotta testattavasta alustasta ja sinne päätyvistä kävijöistä

Hyvän tiedotteen anatomia

Tiedottaminen ei ole kuollut, vaikka jotkut paatokselliset digimarkkinoijat niin saattavat väittääkin. Tiedottamisesta on vain tullut yksi viestinnän oksista digimarkkinoinnin hyvän ja pahan tiedon puussa. Toimittajien

Mikrosisällöt

Sisältömarkkinointi ei aina ole pelkästään suuria sisältökonsepteja ja strategioita. Pienemmät mikrosisällöt voivat olla tehokas työkalu tavoitteiden saavuttamisessa, kunhan ne on kohdennettu ja suunniteltu oikein.

Mikrosisällöt ovat erityisen tehokkaita sosiaalisessa mediassa, PR-kampanjoissa tai osana suurempaa sisältöstrategiaa.

Tutustu mikrosisältöihin 

Ota yhteyttä

Yritysblogi, case -kertomukset vaiko sittenkin opaskirja asiakkaille? Anna meidän auttaa!

Ota yhteyttä ja kerro missä sisällöntuotannon osa-alueessa tarvitset apua? Tulemme mielellämme kertomaan vaikka paikan päälle miten tehostaisimme sinun markkinointiasi. 

info@varri.net

Ville 0407211102

Close Menu