Avaa orgaanisten hakukoneiden koko potentiaali SEO-palveluillamme

Autamme teitä näkymään hakukoneissa ja tulemaan löydetyksi potentiaalisten asiakkaiden toimesta, käyttämällä yhtä tehokkaimmista markkinoinnin keinoista.

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

HubSpot logo

Lähdetäänkö yhdessä kehittämään orgaanisesta hakukonenäkyvyydestänne alan parasta?

Hakukoneoptimointi ei enää tarkoita verkkosivuston tekstisisällön täyttämistä avainsanoilla ja metatiedoilla kikkailua. SEO on monimutkainen ja jatkuvasti kehittyvä ala, joka vaatii syvällistä ymmärrystä siitä, miten hakukoneet kuten Google todellisuudessa toimii. 

Yksinkertaisesti selitettynä, tärkeintä on tietää mitä asiakkaasi hakevat ja millä hakutermeillä, jonka jälkeen keskittää SEO -osaaminen niihin.

Me etsimme aina uusia ja innovatiivisia tapoja saada asiakkaidemme sisältö näkyviin niille ihmisille, jotka sitä etsivät. Tavoittelemme tähtiä, mutta emme myöskään pelkää tehdä kovaa työtä tulosten saavuttamiseksi. SEO ei ole taikuutta, vaan systemaattista työtä jossa pikavoittoja harvoin on tarjolla.

Aloitamme palavereilla, nykytila-analyysillä ja haastatteluilla, jotta saamme syvän ymmärryksen liiketoiminnastasi ja varmistamme, että olemme hyvin perillä tarinastasi, tavoitteistasi ja haasteistasi.

Mutta ennen kaikkea haluamme oppia kaiken asiakkaistasi. Jokaisen haun ja klikkauksen takana on oikea henkilö tarpeineen, haluineen ja ongelmakohtineen. Kun ymmärrämme asiakkaasi, voimme alkaa luoda SEO-strategiaa, joka on suunniteltu saamaan verkkosivustosi näkymään niille ihmisille, jotka reagoivat parhaiten yrityksesi markkinointiin.

Emme kuitenkaan pysähdy siihen – tarjoamme myös jatkuvaa tukea ja ylläpitoa varmistaaksemme, että sivustosi jatkaa suorittamistaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Autamme sinua seuraavissa asioissa:

Muodostamme syvällisen SEO-analyysin verkkosivustosi nykytilasta.

Teemme hakusana-analyysin niistä hakusanoista ja -termeistä mitä asiakkaasi hakee ja kilpailijasi kohdentaa.

Seuraamme SEO-kehitystäsi ja tekemällä jatkuvia muutoksia, varmistamme jatkuvan menestyksen.

Suoritamme teknisen tarkastuksen tunnistamaan mahdolliset ongelmat verkkosivustollasi, jotka saattavat vaikuttaa negatiivisesti hakusijoitukseesi.

Sekä tietysti: Luomme toimialakohtaista laadukasta sisältöä joka resonoi niin hakukoneiden, kuin lukijoidesi keskuudessa. 
Várri logo

BLOGI

Sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimointi – näin parannat sijoitustasi Googlessa

Hakukoneen, eli lähes poikkeuksetta Googlen, hakutulosten ykkössija on jokaisen yrityksen tavoite – tai ainakin tulisi olla. Vuoden 2020 tutkimuksen* mukaan lähes 30 % käyttäjistä klikkaa ensimmäistä orgaanista hakutulosta ja ainoastaan vajaa 16 % valitsee toiseksi sijoittuvan hakutuloksen. 

Buukkaa ilmainen konsultaatio ja opi lisää hakukoneoptimoinnin palveluistamme

Kun teet yhteistyötä Várrin kanssa, saat käyttöösi kokeneet hakukoneoptimoinnin ammattilaiset, joilla on tarvittavat taidot ja tiedot saadaksesi haluamasi tulokset.

Autamme sinua hyödyntämään hakukoneiden orgaanista näkyvyyttä ja nostamaan verkkopreesensisi uudelle tasolle!

Aloittaaksesi, varaa konsultaatio heti.

Älä koskaan aliarvioi hakukoneoptimoinnin merkitystä liiketoimintasi tavoitteisiin!

Jos hakukoneoptimointi ei vielä ole osa digitaalista markkinointistrategiaasi, sen tulisi olla. Sitä tulisi pitää sijoituksena eikä kustannuksena, ja sijoituksen mahdollinen tuotto voi olla valtava. Loppujen lopuksi mikään muu markkinointikanava ei voi tarjota sinulle ilmaista pääsyä miljardeihin ihmisiin maailmanlaajuisesti, jotka etsivät aktiivisesti tarjoamaasi tuotetta tai palvelua!

49% markkinoijista ilmoittaa, että luonnollisella haulla on paras ROI (sijoitetun pääoman tuotto) kaikista markkinointikanavista. Mutta sivustosi saaminen Googlen ensimmäiselle sivulle ei ole enää yhtä yksinkertaista kuin kymmenen vuotta sitten. Oikean kumppanin avulla on mahdollista saavuttaa pitkäaikaisia, kestäviä tuloksia, jotka jatkavat tuottojen tuomista vielä vuosien päästä. Siihen tarvitaan aikaa, vaivaa ja asiantuntemusta.

Várri logo

BLOGI

Kolme vinkkiä toimivaan sisältöön

Sisällöntuottajan tulisi miettiä kolmea pointtia tuottaessaan sisältöä asiakkailleen:

Tekstin sujuvuus ja luovuus – millaista tekstiä on miellyttävä lukea?

Kohderyhmälle tuotettu sisältö, joka opettaa tai viihdyttää – mitä teksti tarjoaa lukijalle?

Hakukoneoptimointi – miten tekstin löytää?

Mitä meistä sanotaan?

”Aivan päällikkötason palvelua. En usko, että moni firma tulisi näin henkilökohtaisesti avuksi yrityksen päivittäisissä ongelmissa. Suosittelemme!”

Sami Ronkainen – Takkamestarit Oulu & Rovaniemi

”Erittäin ammattitaitoista ja joustavaa toimintaa.

Ylätason aiheen ja tavoitteiden läpikäynnin sekä näihin perustuvien haastattelujen jälkeen syntyy hyvin osuvaa tarinaa! Itselle erittäin helppo ja vähän työllistävä toimintamalli.”

Pasi Vilén – V.A.V Group

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua aina. Kiitos🙏”

Mona Hämeenaho – Grant4Com

Ota yhteyttä
Jos haluaa saada aikaan jotain suurta, tärkeintä on aloittaminen. Me haluamme aloittaa keskustelemalla, kuinka voisimme auttaa sinua.
Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti, millä osa-alueella kaipaat eniten apua – me katsomme joukostamme parhaan asiantuntijan, joka ottaa sinuun yhteyttä hyvin pian.
Tai aina voit ottaa ensimmäisen askeleen itse ja soittaa meille suoraan!
Ville: 040 721 1102
Sakke: 040 760 2904
Jussi: 040 547 9135
info@varri.net