Sähköpostimarkkinointi

Miten me näemme sähköpostimarkkinoinnin?

Sähköpostimarkkinoinnin kuolemaa on povattu jo kohta vuosikymmen, se on silti edelleen yksi kustannustehokkaimpia markkinointikeinoja. Sähköpostimarkkinoinnilla tavoitetaan sinusta ja yrityksestäsi jo kiinnostuneet asiakkaat. Sähköpostimarkkinointi toimii hyvin niin B2C kuin B2B -yritysten käytössä.

Sähköpostimarkkinoinnilla ei missään tapauksessa tarkoiteta häiritsevien roskapostien lähettämistä, päinvastoin. Ideaalitapauksessa asiakkaasi odottavat kieli pitkällä seuraavan uutiskirjeen saapumista. Selvän eron sähköpostimarkkinoinnin ja roskapostin lähettämiselle on omaehtoisessa liittymisessä markkinointiviestiesi piiriin. Jokainen joka vastaanottaa sinulta tulevaa markkinointia sähköpostiin, on myös suostunut siihen! Várri ei toteuta ostetuille listoille tapahtuvaa spämmäystä vaan jokaiselle asiakkalle tehdään hyvin selväksi miten toimitaan hyvän markkinointitavan mukaisesti. Sisällön ollessa asiakkaiden mielestä hyvää, ei asiakkaidemmekaan tarvitse turvautua kyseenalaisiin markkinointitapoihin. 

Miksi sähköpostimarkkinointi on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista? Kohdennus!

Nykyaikaiset sähköpostimarkkinoinnin työkalut antavat asiakkaillemme lähes rajattomat mahdollisuudet kohdentaa viestejä omille asiakkailleen, tarkoittaen sitä että jokainen tuleva sähköposti on relevantti ja koskee juuri asiakkaan kiinnostuksen kohteita. 

Myös mitattavuus on sähköpostimarkkinoinnin tapauksessa huippuluokkaa. Sähköpostin kautta verkkosivuillesi tulevat asiakkaat saadaan kiinni tarkasti ja työkalut antavat mahdollisuuden erilaisten aktiivisuussegmenttien ja kohdennusten tekemiseen. Hyvä mitattavuus tarkoittaa tehokasta oppimista ja tehokas oppiminen selvää kilpailuetua toimialasi muihin yrityksiin. 

Miksi juuri sähköpostimarkkinointi?

Sähköpostimarkkinointi yksinkertaisesti toimii!

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Opas huipputehokkaiden laskeutumissivujen rakentamiseen

Laskeutumissivustot toimivat hyvin toteutettuina erittäin tehokkaina liidikoneina, jotta myyntisi ei tarvitse koskaan enää soittaa kylmäpuhelua. Pahimmillaan ne pilaavat brändiarvosi ja heität rahaa lapiolla Googlelle ja

Sähköpostimarkkinoinnin palvelut

Liidimagneetit

Toteutamme asiakkaillemme selkeän strategian mukaisesti erilaisia tapoja kehittää uutiskirjeiden tilaajakantaa. Yleensä tämä tarkoittaa erilaisten liidimagneettien tuottamista ja jakelua. Liidimagneetit voivat olla esimerkiksi ilmaisia tutkimuksia, kyselyitä, muistilistoja, eKirjoja ja paljon muuta! Teemme yhdessä töitä saadaksemme lisää liidejä sähköpostimarkkinointisi pariin.

Verkkosivujen CTA:t

Hyvät liidimagneetit tarvitsevat liikennettä. Siksi kehittelemme verkkosivuillesi testatut ja säännöllisesti muuttuvat CTA -toimintopainikkeet jotta laskeutumissivujen konversioaste saadaan nousuun. Kelluvat headerit, verkkosivujen popupit, sivupalkit, ilmoittautumislomakkeet ja muut ovat tuttuja meille!
 

PPC -kampanjat laskeutumissivustoille

Nopein tapa kasvattaa tilaajakantaasi on käyttää rahaa liidimagneettien markkinointiin. Várri markkinoi liidimagneetteja puolestasi sosiaalisen median verkostoissa tai hakukoneissa, sopimuksen mukaan. Ohjaamme tulevan liikenteen laskeutumissivustolle, liidimagneettien äärelle.

Markkinointialustat

Suosittelemma asiakkaillemme vain johtavia sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistoja. Toteutamme sähköpostimarkkinointia asiakkaan omalla alustalla ja mahdollisuuksien mukaan integroimme alustat omiin työkaluihimme. 

Uutiskirjeiden tuotanto

Sähköpostimarkkinoinnin ammattilaisemme toteuttavat yrityksesi uutiskirjekampanjat joko kampanjasopimuksella tai jatkuvalla kuukausisopimuksella, jolloin voit ulkoistaa koko prosessin meille. Teemme yrityksesi näköistä markkinointia puolestasi!

Käyttämämme työkalut käyttävät parasta lähetystekniikkaa ja seuraamme tarkasti klikkaus-, avaus- ja konversioprosentteja, jatkuvasti kehittäen markkinointiasi. Uutiskirjeiden sisällöt voivat vaihdella ajankohtaisista blogikirjoituksista, case -tutkimuksista, tulevista tapahtumista ja muista asioista kertoviin mini -artikkeleihin.

Analytiikka ja raportointi

Várri toimittaa myös sopimuksen mukaisesti analyysi- ja avausraportit haluamassasi muodossa. Teemme analyysin pohjalta kehitysehdotuksia käyttäytymiseen perustuen. 

Ota yhteyttä

Miten voimme auttaa sinua?

Ota yhteyttä ja kerro missä markkinoinnin osa-alueessa tarvitset apua? Tulemme mielellämme kertomaan vaikka paikan päälle miten tehostaisimme sinun markkinointiasi. 

info@varri.net

Ville 0407211102

Close Menu