Remarketing

Remarketing ja retargeting

PPC -ammattilaisemme tuottavat ja toteuttavat tehokkaita maksullisen markkinoinnin kampanjoita. Käytämme dataan pohjautuvaa kohdennusta rinnakkain eduksesi erottuvan luovan sisällön lisäksi, jotta markkinointikampnjasi tuottavat mahdollisimman hyvän tuloksen ja pääset liikentoimintatavoitteisiisi. 

Anna meidän näyttää mihin pystymme sinulle helpon prosessin kautta. Yhdistelmä luovuutta, teknologiaa ja analytiikkaa tuo yrityksellesi mitattavia tuloksia!

Pay-per-click -markkinointi ei ole rakettitiedettä. Emme tee päätöksiä perstuntumalta vaan kaikki päätökset tehdään dataan perustuen. Tällä tavoin varmitumme että asiakkamme saavat parhaan mahdollisen ROI:n markkinointipanostuksilleen. 

PPC -palvelut

Tarjoamme maksullisen markkinoinnin PPC -palveluita hakukoneiden ja sosiaalisen median työkalujen kautta. Analyyttinen lähestymistapa maksettuun markkinointiin varmistaa että markkinointieurot menevät oikeaan osoitteeseen eikä rahaa kulu hukkaan!

Google Ads

Ammattilaisemme tuottavat tehokkaita ja tulosta tekeviä kampanjoita joko kertaluonteisesti tai jatkuvalla kuukausisopimuksella. Tunnemme Googlen hakukonemarkkinoinnin ja displaymarkkinoinnin kuin omat taskumme ja takaamme tulokset!

Tehokkaalla prosessilla toteutetut kampanjat parantavat CPA -suhdettasi.

Remarketing

Saa jokainen sivustollasi vieraillut kävijä uudelleen kiinnin kohdistamalla heille remarketingkampanjoita. Tuotteisiin tai aihepiireittäin kohdennetut remarketingkampanjat Googlen displayverkostossa tuovat parhaat tulokset!

Facebook business

Sosiaalinen media on erittäin tehokas tapa saada maksavat asiakkaat kiinni. Kohdennetusti ja segmentoiduille kohdeyleisöille markkinoiminen ei ole rahan heittämistä kaivoon, saatika lehtimainoksiin!

PPC -auditointi

Ota selvää mitkä mainosryhmät toimivat erityisen hyvin ja missä olisi parantamisen varaa. Teemme PPC -auditoinnin yrityksesi Google Ads tai Facebookin businesstilille ja annamme selkokielisen ja käyttökelpoisen analyysin teille käytettäväksi maksetun markkinoinnin tehostamiseksi.

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Markkinoinnin työkalut 2020

Markkinointimaailmaan syntyy melkein päivittäin uusia työkaluja joilla tehostat työtäsi ja kehität markkinoinnin kannattavuutta. Miten ihmeessä sinä markkinoijana pysyt uusien (ja vanhojen) trendien perässä? Markkinointialalla työskennellessä

Opas huipputehokkaiden laskeutumissivujen rakentamiseen

Laskeutumissivustot toimivat hyvin toteutettuina erittäin tehokkaina liidikoneina, jotta myyntisi ei tarvitse koskaan enää soittaa kylmäpuhelua. Pahimmillaan ne pilaavat brändiarvosi ja heität rahaa lapiolla Googlelle ja

Ota yhteyttä

Kiinnostaako remarketing?

Ota yhteyttä ja kerro missä markkinoinnin osa-alueessa tarvitset apua? Tulemme mielellämme kertomaan vaikka paikan päälle miten tehostaisimme sinun markkinointiasi. 

info@varri.net

Ville 0407211102

Close Menu