Palvelut

Asiantuntemus ja innovatiivisuus sinun kasvutarinasi taustalla

Digitaalinen markkinointisi koostuu erilaisista digitaalisen markkinoinnin kanavista. Koska yrityksesi on uniikki, et myöskään markkinoi täysin samalla tavalla kuin kaikki muut. Siksi emme tarjoa asiakkaillemme “jokaiselle sopivaa” markkinointipakettia, vaan kaikki palvelumme myös konseptoidaan asiakkaillemme uniikisti. Löydämme yhdessä palveluvalikoimastamme juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut jotta pääset tavoitteisiisi.

Yli vuosikymmenen kokemuksella ja tuloksilla erilaisista kampanjoista joita olemme toteuttaneet, olemme varmoja että löydämme teille sopivan markkinointipaletin. Ota yhteyttä (Linkki) ja keskustellaan yhdessä miten voisimme auttaa teitä markkinoinnin tavoitteiden saavuttamisessa.

Etkö löydä juuri sinulle sopivaa palvelua palveluvalikoimastamme? Ota yhteyttä niin keskustellaan millaista palvelua voisimme ongelmaasi tarjota!

Houkuttele uusia asiakkaita lisäämällä verkkosivustosi liikennettä

Tarjositpa asiakkaillesi suuria B2B -ratkaisuja tai uutta kuluttajamarkkinoille suunnattua tuotetta, olemme tukenasi sisällöntuotannossa. Sisältömarkkinointi auttaa sinua myymään tehokkaammin kasvattamalla verkkosivujesi relevanttia kävijämäärää, yrityksesi uskottavuutta ja asiantuntijastatusta alallasi. Onnistunut sisältömarkkinointi syöttää tehokkaasti uusia liidejä myyntiputkeesi.

Yrityksesi on loistava siinä mitä se tekee. Saatat olla jopa paras! Tietääkö kohdeyleisösi sitä? PR -asiantuntijamme auttavat kertomaan tarinasi paikassa josta kohdeyleisösi ne myös löytää, kasvattaen bränditietoisuutta ja houkutellen kävijöitä verkkosivuillesi ja myyntiputkesi suulle. Digitaalinen PR parantaa myös SEO -sijoitustasi kasvattamalla verkkosivustosi auktoriteettia ja hankkimalla kallisarvoisia mainintoja sekä backlinkkejä sivuillesi.

Hakukoneoptimoinnin tarkoitus on ennenkaikkea saada viestisi kohdeyleisön silmille. Rakennamme laadukasta sisältöä ja optimoimme verkkosivustoasi jolla ajetaan verkkosivustollesi lisää orgaanista liikennettä hakukoneiden kautta. Sopii erityisesti yrityksille, jotka tavoittelevat myynnin kasvua uusasiakashankinnalla verkkosivujen kautta.

Muuta verkkosivuliikenne myynniksi

Uudelleenmarkkinointi ja retargetointi ovat tekniikoita, jotka käyttävät verkkosivustovierailijan evästedataa näyttämään heille yrityksesi tarkoin suunniteltuja mainoksia. Autamme yritystäsi palauttamaan verkkosivuiltasi poistujat takaisin sisältöjesi pariin ja loppujenlopuksi ostamaan juuri sinulta. Olemme käyttäneet vuosia Googlen ja Facebookin työkaluja kävijävirtojen palauttamiseen asiakkaidemme sivuille.

Konversio-optimointi keskittyy kehittämään verkkosivujesi kävijäpolkua, jotta saat heidät tekemään sitä mitä haluat (osto verkkokaupasta, yhteydenottolomakkeen täyttäminen jne.). Käytämme alan johtavia työkaluja kävijäseurannan toteuttamisessa ja kävijäpolun kartoituksessa verkkosivuillasi. Toteutamme verkkosivustoillasi A/B -testausta ja kartoitamme kävijäpolun ongelmakohdat ja korjaamme ne, jotta yksikään kävijä ei menisi hukkaan!

Haluat muuttaa verkkosivuliikenteesi myynniksi mutta et löydä valikoimasta juuri sinulle sopivaa palvelua? Ota yhteyttä niin kehitellään yhdessä juuri sinulle sopivat palvelut!

Ota yhteyttä

Säilytä asiakkaasi ja hyödy heidän lojaaliudestaan

Sosiaalinen media antaa brändeille ja niiden seuraajille äänen. Investoimalla sosiaaliseen mediaan viisaasti, kasvatat asiakasuskollisuutta, rakennat asiakassuhteita ja syvennät brändiuskollisuutta. Ylläpidämme asiakkaidemme sosiaalisen median kanavia sopimuksen mukaan, jotta kaksisuuntainen media olisi oikeasti aktiivinen ja kaksisuuntainen! Palveluihimme kuuluu strateginen konsultointi sekä sosiaalisen median sisällöntuotanto mm. Facebookiin, Instagramiin, Twitteriin, Pinterestiin ja LinkedIniin.

Sähköpostimarkkinointi antaa yrityksille mahdollisuuden kommunikoida suoraan asiakkaiden ja uutiskirjeen tilanneiden sähköpostilaatikkoon. Kohdennettu sisältö sähköpostiin on yksi kustannustehokkaimmista markkinoinnin tavoista, joten jos olet vasta aloittamassa sähköpostimarkkinointia tai jo kokenut konkari, ota yhteyttä niin mietitään yhdessä miten toteuttamallamme sähköpostimarkkinoinnilla saadaan oikeita tuloksia! Käyttämiimme teknologioihin kuuluu mm. Mailchimp, ActiveCampaign, Postiviidakko jne.

Haluat palvella asiakkaitasi tehokkaammin ja paremmin ja säilyttää heidät vakioasiakkainasi mutta et löydä valikoimasta juuri sinulle sopivaa palvelua? Ota yhteyttä niin kehitellään yhdessä juuri sinulle sopivat palvelut!

Lue lisää

Verkkopreesens kuntoon

Aseta yrityksellesi oikea suunta digitaalisessa markkinoinnissa. Olitpa investoimassa digitaaliseen markkinointiin ensimmäistä kertaa tai kerännyt jo enemmänkin kokemusta, tuoreet silmät ja mielipiteet eivät ole koskaan pahasta! Olemme työskennelleet eri aloilla suurten ja pienten yritysten kanssa, joten tiedämme varmasti suunnan millä saavutat markkinoinnin tavoitteesi!

Web-analytiikka on tärkeä osa-alue tulosten seurannassa sekä suurten ja pienten päätösten tekemisessä. Tekninen osaaminen erilaisista analytiikka-alustoista ja työkaluista yhdistettynä kokemukseen eri aloilta tekee Várrista korvaamattoman Web-analytiikan kumppanisi! Tarvitsitpa apua analytiikan pystyttämisessä, KPI-tavoitteiden asettamisessa tai kvartaalittaisten, kuukausittaisten tai viikottaisten raporttien luomisessa, olemme apunasi.

Haluat uusia, selkeitä, dataan perustuvia toimintatapoja ja strategioita mutta et löydä valikoimasta juuri sinulle sopivaa palvelua? Ota yhteyttä niin kehitellään yhdessä juuri sinulle sopivat palvelut!

Ota yhteyttä
Close Menu