CRO

Konversio-optimointi eli CRO

Valjasta koko verkkosivustoliikenteen potentiaali käyttöön

Konversio-optimoinnilla tarkoitetaan toimia joilla saat nostettua verkkosivustosi tuottoprosenttia ja konversioprosenttia kasvattamalla yksittäisen verkkosivustokävijän keskimääräistä arvoa.

Jos verkkosivustosi tuottaa tasaisen hyvää liikennettä mutta myynti laahaa, on konversio-optimoinnin aika. Konversio-optimointi voi olla tapa jolla valjastaa verkkosivujesi jo valmiiksi suuri potentiaali myynniksi. 

A/B -testauksen ja kävijäanalyysien pohjalta teemme verkkosivuistasi tuottavat!

Lähestymistapamme konversio-optimointiin

Käyttäjälähtöinen lähestymistapamme pohjautuu analyysiin ja käyttäjädataan.

Käytämme kulloinkin tilanteeseen sopivaa työkalua verkkosivustosi optimoimiseksi myyntikoneeksi. Käyttäjäpolkuanalyysit ja A/B -testaus ovat erittäin käyttökelpoisia työkaluja ja poistavat samalla epävarmuutta verkkosivustosi toimivuudesta. Voit lopettaa arvailun kumpi banneri toimii paremmin, toimiiko livechat -ominaisuus oikein tai onko myynnille tärkeä alasivu liian vaikeasti löydettävissä.

Konversio-optimointi -prosessissa opimme samalla paljon asiakkaittesi käyttäytymisestä ja kohdeyleisön preferensseistä. Aloitamme myös CRO -työn, kuten muut palvelumme, aina riittävän laajalla kilpailija-analyysillä.

Investoisinko konversio-optimointiin?

CRO on yksi helpoimmin mitattavia markkinointipanostuksia!

Konversio-optimointimme perustuu aina käyttäjädataan ja -analyysiin, tälöin varmitamme että työ on aina helposti mitattavaa ja saat helposti laskettua markkinointi-investoinnille ROI:n

Konversio-optimointimme ei keskity pelkästään CTA -nappien värien vaihtoon ja toivomaan parasta. Tiimimme työskentelee viimeisimpien työkalujen avulla ja oppii jokaisesta projektista lisää asioita joita hyödynnämme CRO -projekteissa.

Tämä tarkoittaa sitä että jo projektin alkuvaiheessa meillä on runsaasti dataa liikevaihtoa tuottavien verkkosivujen optimoinnista. 

Näet analytiikkadatasta selvästi mitkä toimet ovat vaikuttaneet konversioprosentin kasvuun eniten. 

Konversio-optimointi toimii erittäin hyvin lisänä esimerkiksi PPC -markkinoinnin tai sisöltömarkkinoinnin palveluiden kanssa ja tarjoamme sitä asiakkaillemme aina kun näemme sille selkeän tarpeen.

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Markkinoinnin työkalut 2020

Markkinointimaailmaan syntyy melkein päivittäin uusia työkaluja joilla tehostat työtäsi ja kehität markkinoinnin kannattavuutta. Miten ihmeessä sinä markkinoijana pysyt uusien (ja vanhojen) trendien perässä? Markkinointialalla työskennellessä

8 vinkkiä laskeutumissivujen A/B -testaukseen

A/B -testauksella tarkoitetaan oikeastaan minkä tahansa kahden tai useamman variantin testausta parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi. A/B -testausta tehdään, jotta testattavasta alustasta ja sinne päätyvistä kävijöistä

CRO:n vaikutus käyttäjäkokemukseen

Konversio-optimointi ei ole kävijän jekuttamista, päinvastoin. CRO on kävijäkokemuksen kehittämistä. Ymmärtämällä kuka sivustolla vierailee ja miten kävijä sivustolla liikkuu, osaamme optimoida kävijäkokemusta ja ohjata sitä haluttuun suuntaan. CRO on siis digitaalisen myymälälayoutin testausta.

Käyttäjäkokemuksen (UX) kehittäminen ei rajoitu pelkästään konversio-optimointiin. Googlen hakurobotit tutkivat käyttäjäkokemusta ja se toimii samalla yhtenä erittäin tärkeänä hakukoneoptimoinnin kulmakivenä. Googlen analytiikkaa käyttävät yritykset antavat Googlelle erittäin tärkeää tietoa poistumisprosenteista ja käyttäjäpolusta jonka mukaan Google pisteyttää sivut orgaanisessa haussa.

Ihmistasolla UX on puhuu yrityksesi kieltä käyttäjäkokemuksen pohjalta. Luotettavan ja laadukkaan yrityksen verkkosivut pitää huokua luotettavuutta ja laatua myös käyttäjäkokemuksen pohjalta!

CRO -ammattilaisemme käyttävät viimeisimpiä tukimuksia ja dataa online -käyttäjäkokemuksen muokkamisessa. Puhuttaessa CRO:sta, emme puhu siis pelkästään konversion kasvattamisesta vaan koko käyttäjäkokemuksen kehittämisestä ja lähes kaikesta mitä digitaalinen markkinointisi sisältää. 

Ota yhteyttä

Close Menu