SEO

Hakukoneoptimointi eli SEO

Markkinoinnin ammattilaiset investoivat orgaaniseen hakuun. Paranna hakukonesijoitustasi, kasvata liikennemääriä ja saa tuloksia!

Hakukoneoptimointi (SEO) on välttämätön markkinointikanava jokaiselle yritykselle, joka pyrkii tavoittamaan yleisönsä verkossa.  Onnistunut hakukoneoptimointi tuo yrityksesi sivuille lisää orgaanista hakukoneliikennettä, lisää viittauksia muilta sivustoilta, lisää backlinkkejä ja lisää myyntiä. 

Näkyvyyden kehittämisellä Googlen hakutuloksissa voi olla todellinen vaikutus yrityksesi markkinoinnin onnistumiseen. Vaikka jokainen markkinointia työkseen tekevä ymmärtää Googlen käänteentekevän voiman liikenteenohjauksessa, hakukoneoptimointiin ei välttämättä aina löydy aikaa, resursseja tai asiantuntemusta.

Googlen jatkuva algoritmikehitys vaatii asiaan perehtyneitä ammattilaisia, jotta yrityksesi nousee hakutulosten kärkeen ja myös pysyy siellä. 

Lähestymistapamme hakukoneoptimointiin

Hakukoneoptimointiin viitataan usein omana taiteenalanaan. Todellisuudessa hakukoneoptimointi on säännöllistä ja jatkuvaa työtä sisältöjen ja teknisten toteutuksien parissa. Lähestymistapamme hakukoneoptimointiin nojaa vahvasti eettisesti hyviin SEO-tapoihin ja pysyviin tuloksiin. 

Verkkosivustosi SEO:n tulee vastata yrityksesi liikentoimintastrategiaa jos haluat aidosti tuloksia SEO-työlle. Siksi käytämme aikaa yritykseesi ja tavoitteisiisi tutustumiseen. Analysoimme ja tutkimme yrityksesi nykyisen tilanteen sekä tutustumme kohdeasiakasprofiiliisi ja toimialaasi, jotta osaamme tuottaa oikeanlaisia tuloksia. 

Tekninen toteutus

Jos verkkosivustosi ei toimi kuten pitäisi tai kävijöiden selauskokemus on huono, Google ei halua sisällyttää sitä hakutuloksiinsa. Teemme yhteistyötä alan huippuammattilaisten kanssa jotta sivustosi pysyy korkealla hakutuloksissa. Auditoimme sivustosi ja teemme tekniikkaan tarvittavat muutokset. Lisäksi saat meiltä tulevaisuutta varten selkeät suuntaviivat jotta sivustosi pysyy siistinä ja virheettömänä.

Sisällön laatu

Jos verkkosivustosi sisältö ei ole relevantti Googlen hakutiedusteluihin, Google ei listaa sivua tai sen osaa. Auditoimme nykyisen sisältösi ja pidämme huolen, että Googlen hakubotti osaa etsiä sieltä relevantin infon juuri oikeille hakusanoille, jotka alleviivaavat asiantuntemustasi ja koko tuote- tai palveluportfoliotasi. Tuemme myös sinua uuden sisällön tuottamisessa, jolla saat kohdeyleisösi kiinni hakutuloksista.

Promootiostrategiat

Sivustollasi on laadukasta ja hyödyllistä sisältöä kohdeasiakkaillesi, mutta Google ei tunnista sitä. In-house ja freelance -tiimimme koostuu SEO:n, PR:n ja sisältömarkkinoinnin ammattilaisista, jotka tekevät töitä sen eteen, että sivustosi promootiotoimet eivät mene hukkaan. Autamme yritystäsi saamaan brändisi kohdeyleisön ruuduille kasvattamalla sivustosi auktoriteettiasemaa Googlen silmissä. 

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Markkinoinnin työkalut 2020

Markkinointimaailmaan syntyy melkein päivittäin uusia työkaluja joilla tehostat työtäsi ja kehität markkinoinnin kannattavuutta. Miten ihmeessä sinä markkinoijana pysyt uusien (ja vanhojen) trendien perässä? Markkinointialalla työskennellessä

Opas huipputehokkaiden laskeutumissivujen rakentamiseen

Laskeutumissivustot toimivat hyvin toteutettuina erittäin tehokkaina liidikoneina, jotta myyntisi ei tarvitse koskaan enää soittaa kylmäpuhelua. Pahimmillaan ne pilaavat brändiarvosi ja heität rahaa lapiolla Googlelle ja

Asiakaspolun alkupää ja ostosuppilon suuaukko

Vaikka Várrilla vieroksutaan termiä “ostosuppilo”, on vaikea keksiä osuvampaa termiä, jota digiammattilaiset esityksissään hokevat. Asiakaspolku auttaa monia hahmottamaan asian hieman konkreettisemmin, eivätkä nämä kaksi asiaa

Ota yhteyttä

Löytyykö verkkosivustosi Googlesta?

Ota yhteyttä ja kerro missä markkinoinnin osa-alueessa tarvitset apua? Tulemme mielellämme kertomaan vaikka paikan päälle miten tehostaisimme sinun markkinointiasi. 

info@varri.net

Ville 0407211102

Close Menu