Digitaalinen PR

PR -työllä orgaaninen näkyvyys kuntoon!

Säännöllinen orgaaninen medianäkyvyys on jokaisen toimijan ihannetila! Olipa tavoitteenasi sitten kasvattaa startupin näkyvyyttä kansainvälisissä medioissa, ylläpitää suuren korporaatiosi säännöllistä mediastrategiaa tai pyrkiä toimialasi mielipidejohtajaksi orgaanisen median avulla, olemme tukenasi!

Digitaalisen PR-työn tavoitteena on saada tuottamastasi sisällöstä suurin mahdollinen hyöty irti. Meille digitaalinen PR on yhdistelmä laadukkaasti tuotettuja  lehdistötiedotteita, näkyvyysmahdollisuuksien kartoittamista mediakentältä ja lehdistösuhteiden rakentamista sekä niiden ylläpitoa.

Onnistunut digitaalinen PR kasvattaa asiantuntijastatustasi mediakentällä, lisää verkkosivuliikennettä, kasvattaa SEO-sijoitustasi ja parantaa verkkosivusi luotettavuutta asiakkaidesi silmissä.  

Teemme töitä rautaisella ammattitaidolla jotta juuri sinun äänesi kuuluisi mediakentällä. Kukapa tuntisi toimittajan paremmin kuin toimittaja?

Miksi investoisin digitaaliseen Pr -työhön?

Digitaalinen PR on nousemassa avainsanaksi nykyaikaisten yritysten markkinoinnissa medioiden digimurroksessa. Häikäilemättömän SEO:n käytön ja linkinrakennusstrategioiden näyttäytyessä enemmän tai vähemmän negatiivisessa valossa, ajatusjohtajuus toimialan sisällä on tulevaisuuden strategia yrityksille jotka tavoittelevat oikeaa, orgaanista ja mitattavaa kasvua. 

Yritysten markkinointi keskittyy digitaalisiin PR-kampanjoihin antaakseen asiakkailleen lisäarvoa. Pelkät linkit eivät tarkoita mitään. Tavoitteena on rakentaa säännöllistä näkyvyyttä kanavissa joissa asiakkaat ovat jo valmiiksi aktiivisia!

Pr -palvelut

Digitaalisen PR:n strategia muodostuu tavoitteistasi, riippuen siitä, haluatko näkyvyyttä kansainvälisissä medioissa vai kohdennatko viestisi mieluummin paikallisesti. Haluatko aikakauslehtien sivuille syväluotaavan henkilökuvan vai sittenkin digilehden etusivulle? Usein asiakkaillamme on useita tavoitteita, joten mekin olemme luoneet useita tapoja lähestyä digitaalista PR-työtä.

Kansallinen PR

Haluatko kohdentaa viestit kansalliselle yleisölle? PR on loistava työkalu viestien levittämisessä. Toteuttamamme PR-työn ansiosta asiakkaamme ovat esiintyneet mm. Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä, Kalevassa sekä monissa muissa laajan jakelun valtamedioissa.

Kaupallinen PR

Onko tavoitteesi kehittää yrityksesi tai tuotteidesi näkyvyyttä oman toimialasi sisällä? Sopivalla, toimialaasi peilaavalla sisällöllä ja kohdennetulla jakelulla saamme viestisi läpi ja äänesi kuuluviin juuri oikeissa medioissa.

PR-strategiatyö

Kaikki asiakkaamme eivät välttämättä tiedä mitä tavoitella. Onneksi ammattitaitomme palvelee myös heitä - löydämme toimialasi kuumat puheenaiheet monitoroimalla eri medioita ja tunnistamme tiedottamisen arvoiset asiat yrityksesi sisältä. Tästä muodostuu PR-strategia, johon kuuluu käyttövalmis vuosikello ja säännöllinen kuukausittainen mediahakuanalyysi.

Digitaalisen PR:n kampanjat

Digitaalisen PR:n kampanjat. Mitä voit odottaa?

Investoimalla digitaalisen PR:n kampanjoihin voit odottaa seuraavia toimenpiteitä: 

Lähestymistapamme digitaaliseen PR -työhön

Digitaalinen PR on yksi arvokkaimmista digitaalisen markkinoinnin keinoista, koska yleisen brändinäkyvyyden lisäksi yrityksesi hakukonesijoitus kasvaa laadukkaiden linkkien ja mainintojen johdosta. 

Uskomme vakaasti että digitaalinen PR on tärkeä yksittäinen osa yrityksen koko markkinointimixin suuren kuvan muodostamisessa. Digitaalisen PR:n asiantuntijat työskentevät meillä tiiviissä yhteistyössä SEO-ammattilaisten kanssa ymmärtääkseen markkinoinnin tavoitetilan, olipa se liikenteen kasvattaminen yrityksen etusivulle, tietylle alasivulle tai laskeutumissivustolle, vai yleisen brändinäkyvyyden kasvattaminen.

Viemme PR-työllämme SEO:n yhden askeleen eteenpäin. Perinteinen linkinrakennusoptimointi tähtää yksittäisen sivun liikenteen ja sijoituksen kehittämiseen, kun taas PR-työ kattaa koko yrityksen aina tuotteista yrityskulttuuriin. Markkinoinnin pääviestien kohdentaminen paikoissa, joissa asiakkaasi ovat jo valmiiksi aktiivisia. Tuloksena saat lisäksi perinteistä linkinrakennusoptimointia luotettavista medioista. 

Digitaalinen PR ja SEO

Digitaalinen PR ja SEO paritetaan yrityksissä usein saman työntekijän hoidettavaksi, sillä ne tukevat toisiaan. 

Digitaalinen PR keskittyy tuottamaan ja jakaamaan yrityksen pääviestejä eri kanavissa kavattaakseen brändiuskollisuutta ja tunnettuutta. SEO keskittyy tuottamaan laadukasta sisältöä, joka nostaa yrityksen hakukonesijoitusta ja jota jaetaan mielellään sosiaalisissa medioissa.

Digitaalinen PR siis kasvattaa SEO-strategiasi menestystä rakentamalla linkkejä luotettavista ja suosituista tahoista sivuillesi. Samaan aikaan SEO hyödyttää digitaalisia PR-toimiasi kattamalla syväluotaavasti samoja aihealueita joita pyrit jakamaan medioille saadaksesi orgaanista näkyvyyttä.

Tutustu aiheeseen lisää blogistamme:

Hyvän tiedotteen anatomia

Tiedottaminen ei ole kuollut, vaikka jotkut paatokselliset digimarkkinoijat niin saattavat väittääkin. Tiedottamisesta on vain tullut yksi viestinnän oksista digimarkkinoinnin hyvän ja pahan tiedon puussa. Toimittajien

B2B -markkinoijan työkalupakki: Luottamus

Ehkä tärkein asia mitä B2B -markkinoija voi tehdä on luottamuksen rakentaminen omalla sisällöllään. Yrityksen on annettava kuva asiakkaalleen, että heihin voi luottaa. Olipa sitten kyse

Ota yhteyttä

Haluatko lisää orgaanista medianäkyvyyttä yrityksellesi?

Ota yhteyttä ja kerro missä markkinoinnin osa-alueessa tarvitset apua? Tulemme mielellämme kertomaan vaikka paikan päälle miten tehostaisimme sinun markkinointiasi. 

info@varri.net

Ville 0407211102

Close Menu