Verkkosivut jotka kertovat tarinasi ja myyvät

Tuo verkkosivustosi nykyaikaan ja ilahduta kävijöitäsi nopeilla ja toimivilla verkkosivuilla.

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

HubSpot logo

Tarjoamamme palvelu verkkosivujen tuotantoon

Verkkosivusto on usein ensimmäinen kontaktipinta uusille kontakteille yritykseen ja ensivaikutelma tehdään sekunneissa. Jos etusivu ei ole optimoitu käyttäjän päätelaitteelle, jos etusivu näyttää huonosti suunnitellulta, jos etusivu latautuu huonosti, tekee vierailija ensivaikutelman koko yrityksestä sen perusteella.

Verkkosivusto on yrityksen tärkein markkinointipanostus ja ainoa online-näkyvyyden kanava joka on täysin yrityksen omassa hallinnassa. Yrityksen verkkosivujen tulisi kuvastaa yritystä ja sen työntekijöitä, työtapoja ja arvoja.

Várrilla verkkosivujen teknologia, nopeus ja hakukoneystävällisyys on keskeinen osa tarjottua palvelua. Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan liiketoimintansa ja luomaan verkkopalveluita, jotka tuottavat todellista lisäarvoa asiakkaille.

UX suunnittelu perustuu aina digitaaliseen asiakaspolkuun ja verkkosivujen perimmäiseen tarkoitukseen, usein myynnin ja yhteydenottojen lisäämiseen. 

Verkkosivusuunnittelun periaatteet

Sivuston on oltava teknisesti riittävällä tasolla, jotta hakukonemarkkinoinnista ja orgaanisesta näkyvyydestä saadaan kaikki hyöty irti. Sivuston SEO on hyvällä tasolla, mutta Googlen nykyisten algoritmien mukaisesti myös tekninen suorituskyky erityisesti mobiililaitteilla vaikuttavat sivuston sijoittumiseen orgaanisessa haussa.
 
RWD
 
Responsive web design tarkoittaa että kaikki sisällöt skaalautuvat erikokoisille näytöille automaattisesti eikä käyttäjän tarvi zoomata ja selata verkkosivustoa mobiililaitteella sivuttaissuunnassa. RWD auttaa käyttäjää timanttisen selauskokemuksen saavuttamisessa.
 
Verkkosivusto rakennetaan viimeisimmällä Stable WordPress  versiolla. Ulkoasu rakennetaan Elementor sivustorakentajalla WordPress CMS -alustalle.
 
Käytettävyys

Sivusto tulee olla asiakkaan helposti päivitettävissä eikä jokaiseen pieneen muutokseen tarvitse ottaa meihin yhteyttä. Ulkoista toimistoa käytetään vain ulkoasumuutoksiin tai verkkosivutekniikkaan liittyviin muutoksiin.
 
Kävijän näkökulmasta käytettävyys rakennetaan mahdollisimman virtaviivaiseksi. Käytämme suunnittelussa ja rakentamisessa ”content first”–ajattelutapaa. Tärkeintä on että kävijä löytää mahdollisimman pienellä vaivalla ja nopeasti etsimänsä tiedon ja kävijälle tarjotaan pääasian rinnalla sivustokonversioon ajavaa tukisisältöä.
 
Nopeus
 
Käytämme aina viimeisimpiä stabiileja sovellusversioita ja pidämme huolen että sivustolle ei synny päällekkäisyyksiä niin sisällön kuin koodinkaan puolelta. Tällöin sivusto pysyy nopeana nyt ja tulevaisuudessa.
Várri logo

BLOGI

8 vinkkiä laskeutumissivujen A/B-testaukseen

A/B-testauksella tarkoitetaan oikeastaan minkä tahansa kahden tai useamman variantin testausta parhaan mahdollisen vaikutuksen saamiseksi. A/B-testausta tehdään, jotta testattavasta alustasta ja sinne päätyvistä kävijöistä saadaan mahdollisimman suuri konversio irti.

Buukkaa ilmainen konsultaatio ja opi lisää verkkosivutuotannon palveluistamme

Kun teet yhteistyötä Várrin kanssa, saat käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joilla on tarvittavat taidot ja tiedot saadaksesi haluamasi tulokset.

Rakennamme teille niin kokonaiset verkkoalustat kuin laskeutumissivustot moderneiksi ja nopeiksi.

Aloittaaksesi, varaa konsultaatio heti.

Laadukkaat sisällöt tekevät hyvästä verkkosivustosta erinomaisen.

Laadukas verkkosivusisältö on ympärivuorokautinen asset verkkosivuillasi. Laiminlyömällä sisällöt, laiminlyöt koko verkkosivuston myynnillisen potentiaalin.

Google arvostaa pitkää ja erityisesti aiheeseen kuuluvaa, relevanttia sisältöä. Sisällöntuotanto on suunnattu aina ihmislukijaa varten mutta rakennettu tavalla joka silittää myötäkarvaan Googlen hakualgoritmia. 

Perusajatuksena on että sisällöntuotanto verkkosivuille ei lakkaa koskaan. Päivittämällä jo valmiiksi laadukasta sisältöä teknisesti hakukoneoptimoiduilla verkkosivuillasi, voit olla varma että hakutuloksesi paranevat ja asiakkaasi löytävät verkkosivuillenne tulevaisuudessa entistäkin tehokkasammin. Kun sivustosi löytyy korkeammalta hakutuloksista, kerää se enemmän liikennettä ja enemmän liikennettä tarkoittaa enemmän liidejä ja kauppaa.

Verkkosivut että niiden sisältö kannattaa tehdä kerralla hyvin ja panostaa suunnitteluun, sillä verkkosivujen todellinen hinta ei määräydy pelkästään verkkosivuprojektin hinnan mukaan.

Hyvin rakennettu, toimiva verkkosivu on aina yrityksesi paras markkinointikanava!

Várri logo

BLOGI

Sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimointi – näin parannat sijoitustasi Googlessa

Hakukoneen, eli lähes poikkeuksetta Googlen, hakutulosten ykkössija on jokaisen yrityksen tavoite – tai ainakin tulisi olla. Vuoden 2020 tutkimuksen* mukaan lähes 30 % käyttäjistä klikkaa ensimmäistä orgaanista hakutulosta ja ainoastaan vajaa 16 % valitsee toiseksi sijoittuvan hakutuloksen. 

Mitä meistä sanotaan?

”Aivan päällikkötason palvelua. En usko, että moni firma tulisi näin henkilökohtaisesti avuksi yrityksen päivittäisissä ongelmissa. Suosittelemme!”

Sami Ronkainen – Takkamestarit Oulu & Rovaniemi

”Erittäin ammattitaitoista ja joustavaa toimintaa.

Ylätason aiheen ja tavoitteiden läpikäynnin sekä näihin perustuvien haastattelujen jälkeen syntyy hyvin osuvaa tarinaa! Itselle erittäin helppo ja vähän työllistävä toimintamalli.”

Pasi Vilén – V.A.V Group

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua aina. Kiitos🙏”

Mona Hämeenaho – Grant4Com

Ota yhteyttä
Jos haluaa saada aikaan jotain suurta, tärkeintä on aloittaminen. Me haluamme aloittaa keskustelemalla, kuinka voisimme auttaa sinua.
Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti, millä osa-alueella kaipaat eniten apua – me katsomme joukostamme parhaan asiantuntijan, joka ottaa sinuun yhteyttä hyvin pian.
Tai aina voit ottaa ensimmäisen askeleen itse ja soittaa meille suoraan!
Ville: 040 721 1102
Sakke: 040 760 2904
Jussi: 040 547 9135
info@varri.net