Täyden palvelun sähköpostimarkkinointitalo

Valjasta yksi kustannustehokkaimmista markkinoinnin tavoista yrityksesi myyntiin ja kasvuun. 

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

HubSpot logo

Sähköpostimarkkinointi a lá Várri

Sähköpostimarkkinointi on tapa tavoittaa asiakkaita ja prospektiasiakkaita suorilla sähköpostiviesteillä. Sähköpostimarkkinoinnin aloittaminen ei lähde yhtä rivakasti liikkeelle kuin esimerkiksi maksetun markkinoinnin muodot, mutta kasvaessaan muuttuu helposti yritysten tärkeimmäksi ja kustannustehokkaimmaksi markkinointi- ja kommunikaatiokanavaksi.

Sähköpostimarkkinoinnin tärkein ehto on, että asiakkaasi ovat liittyneet sähköpostilistallesi omaehtoisesti. He ovat siis joko tilanneet uutiskirjeesi tai ladanneet jokin liidimagneettina toimivan oppaan verkkosivuiltanne.

Sähköpostimarkkinointi Várrin kanssa on aina tarkasti kohdennettua ja asiakasdataa rikastavaa. Parhaimmillaan sähköpostimarkkinoinnin analytiikasta voidaan vetää suoria johtopäätöksiä asiakkaan ostopolun vaiheista ja kontaktoida heitä juuri oikealla hetkellä. 

Meidän tekemämme sähköpostimarkkinointi on aina tarkasti mitattua ja tuloksellisesti selkeästi seurattua. Mittauksien tulokset antavat markkinoijalle suoran palautteen viestien toimivuudesta ja täten myös suunnan oman markkinoinnin laadun parantamiseen.

Käyttämämme maksetun markkinoinnin alustat:

Uutiskirjemarkkinointi

Várri lähettää GDPR-hyväksytyt uutiskirjeet, joilla pidät prospektit, asiakkaat ja sidosryhmäsi ajan tasalla. Sitoutat lukijasi personoiduilla sisällöillä ja kasvatat vuorovaikutusta heidän kanssaan. Kasvatat myyntiä ja sitoutumista brändiin sekä kohotat asiantuntija-asemaa alallasi. 
 
Käytämme markkinoiden parhaita työkaluja uutiskirjeiden lähettämiseen ja varmistamme myös sen, että kirjeet eivät löydy roskapostilaatikosta.

Markkinointiautomaatiot

Ilahduta uusia uutiskirjetilaajia DRIP automaatioketjuilla tai ohjaa prospektiasiakasta kohti ostotapahtumaa. Automaatio huolehtii puolestasi asiakaskontaktoinnin ja Várri huolehtii siitä että automaatiosi ovat ajan tasalla.

Teillä ei vielä ole automaatiota käytössä? Rakennamme käyttämäsi CRM:n pohjalle integraation. Tehokkaan myyntikoneiston joka alkaa tuottaa tuloksia jo muutamassa kuukaudessa aloituksesta!  

Asiakasviestintä

Pidä asiakkaasi ajan tasalla uusista tuotteista, palveluista, päivityksistä, yrityksesi kuulumisista tai vaikkapa asiakkaasi käyttämättömästä saldosta verkkokaupassasi. Vain taivas on rajana kuinka personoitua viestintää haluat automatisoida asiakkaidesi iloksi. 

Várri logo

BLOGI

Sähköpostimarkkinoinnin perusteet: Hyödyt, parhaat käytännöt ja tulevaisuus

Sähköpostimarkkinointi on yksi digitaalisen markkinoinnin vanhimmista ja edelleen tehokkaimmista muodoista. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tavoittaa asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat suoraan heidän postilaatikkoihinsa.

Buukkaa ilmainen konsultaatio ja opi lisää sähköpostimarkkinoinnin palveluistamme

Kun teet yhteistyötä Várrin kanssa, saat käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joilla on tarvittavat taidot ja tiedot saadaksesi haluamasi tulokset.

Autamme sinua hyödyntämään sähköpostimarkkinointia parhaalla mahdollisella tavalla ja nostamaan viestintäsi uudelle tasolle!

Aloittaaksesi, varaa konsultaatio heti.

Miksi liittäisit sähköpostimarkkinoinnin osaksi yrityksesi markkinointia?

  • Suora yhteys kohdeyleisöön: Sähköposti on suora viestintäkanava, jonka avulla voit tavoittaa suoraan asiakkaasi ja potentiaaliset asiakkaasi.

  • Kustannustehokkuus: Sähköpostimarkkinointi on yleensä kustannustehokkaampaa kuin perinteiset mainosmuodot. 

  • Personointi: Voit personoida sähköpostiviestejä vastaanottajien mukaan, mikä tekee viesteistäsi merkityksellisempiä ja sitouttavampia.

  • Mittaus ja seuranta: Voit helposti seurata sähköpostikampanjasi suorituskykyä, kuten avausprosenttia, napsautuksia ja konversioita. Tämä antaa sinulle arvokasta tietoa kampanjoidesi tehokkuudesta ja auttaa sinua parantamaan niitä.

  • Asiakassuhde ja sitoutuminen: Sähköpostimarkkinointi voi auttaa sinua ylläpitämään ja vahvistamaan asiakassuhteita lähettämällä arvokasta sisältöä ja tarjouksia. Sitoutuneet asiakkaat ovat todennäköisempiä pysymään asiakkainasi ja tekemään uusia ostoja.

  • Automaatio: Voit hyödyntää sähköpostimarkkinoinnin automaatiota, joka sallii sinun lähettää oikeille ihmisille oikeaan aikaan automaattisesti esimerkiksi tervetuloa-viestejä, syntymäpäiväviestejä tai ostohistoriaan perustuvia tarjouksia.

  • Laajennettavuus: Voit helposti kasvattaa sähköpostilistasi kokoa ja tavoittaa uusia potentiaalisia asiakkaita.

  • Tuloksellisuus: Monet yritykset ovat saavuttaneet huomattavaa menestystä sähköpostimarkkinoinnin avulla, kun sitä käytetään oikein ja eettisesti (GDPR!).

Kokonaisuudessaan sähköpostimarkkinointi on voimakas työkalu, joka voi auttaa sinua rakentamaan ja ylläpitämään menestyksekästä liiketoimintaa. On kuitenkin tärkeää noudattaa asianmukaisia sääntöjä ja parhaita käytäntöjä, jotta vältetään roskapostitus ja varmistetaan, että viestisi ovat arvokkaita vastaanottajille.

Mitä meistä sanotaan?

”Aivan päällikkötason palvelua. En usko, että moni firma tulisi näin henkilökohtaisesti avuksi yrityksen päivittäisissä ongelmissa. Suosittelemme!”

Sami Ronkainen – Takkamestarit Oulu & Rovaniemi

”Erittäin ammattitaitoista ja joustavaa toimintaa.

Ylätason aiheen ja tavoitteiden läpikäynnin sekä näihin perustuvien haastattelujen jälkeen syntyy hyvin osuvaa tarinaa! Itselle erittäin helppo ja vähän työllistävä toimintamalli.”

Pasi Vilén – V.A.V Group

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua aina. Kiitos🙏”

Mona Hämeenaho – Grant4Com

Ota yhteyttä
Jos haluaa saada aikaan jotain suurta, tärkeintä on aloittaminen. Me haluamme aloittaa keskustelemalla, kuinka voisimme auttaa sinua.
Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti, millä osa-alueella kaipaat eniten apua – me katsomme joukostamme parhaan asiantuntijan, joka ottaa sinuun yhteyttä hyvin pian.
Tai aina voit ottaa ensimmäisen askeleen itse ja soittaa meille suoraan!
Ville: 040 721 1102
Sakke: 040 760 2904
Jussi: 040 547 9135
info@varri.net