Kasvata brändisi tunnettuutta ja paranna yrityksesi mainetta strategisten PR-palveluiden avulla.

Käännä yleinen mielipide sinun puolellesi median vuorovaikutuksen kautta.

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

HubSpot logo

Hyödynnä markkinoiden parhaita työkaluja hallitaksesi brändisi tarinaa.

Halusitpa tai et, yrityksesi on mukana maan- ja maailmanlaajuisessa keskustelussa brändistäsi niin verkossa kuin offlinessa. Älä jätä keskustelun johtamista kolmansille osapuolille, jotka eivät välttämättä ajattele parasta yrityksesi kannalta.

Yhteistyö Várrin kanssa strategisten PR-palveluiden parissa on paras tapa ottaa hallinta yrityksesi tarinasta. Olemme toimineet median parissa koko Várrin olemassaolon ajan, niin toimittajina, kuin tiedottajina ja tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Tämän ansiosta käytämme pelkästään markkinoiden johtavia työkaluja timanttisten tiedotteiden jakeluun jotka läpäisevät mediakynnyksen!

Olipa tarpeesi mikä tahansa, PR-asiantuntijamme erikoistuvat räätälöityjen strategioiden luomiseen seuraaviin tarkoituksiin:

Brändin imagon proaktiivinen hallinta.

Maineenhallinta negatiivisen julkisuuden tilanteissa. Kriisiviestintä.

Mielipidejohtajuuden saavuttaminen oman alan ympärillä.

Várri logo

BLOGI

Hyvän tiedotteen anatomia

Tiedottaminen ei ole kuollut, vaikka jotkut paatokselliset digimarkkinoijat niin saattavat väittääkin. Tiedottamisesta on vain tullut yksi viestinnän oksista digimarkkinoinnin hyvän ja pahan tiedon puussa.

Buukkaa ilmainen konsultaatio ja opi lisää PR -palveluistamme

Luo laadukasta näkyvyyttä ja liidejä strategisella julkisuudenhallinnalla.

Kuinka tuotamme mitattavia tuloksia strategisen PR:n avulla.

Auditointi & Raportointi

Aloitamme suorittamalla perusteellisen tarkastuksen saadaksemme mahdollisimman paljon tietoa brändinne ympärillä vallitsevasta mielikuvasta. Saatte yksityiskohtaisen raportin löydöksistä, mukaanlukien parhaimmat kehitysmahdollisuudet.

Strategia ja toimeenpano

Toteutamme strategian hyödyntämällä laajaa osaamistamme niin toimittajapuolelta kuin jakelutyökalujen osalta. Varmistaen, että brändinne näkyy vaikutusvaltaisimmissa julkaisuissa, jotka vaikuttavat yleiseen mielipiteeseen ja toivottuihin tuloksiin.
 

Mittaus

Seuraamme tarkasti tiedotteiden läpimenoa ja yleistä mielipidettä aiheen/aiheiden ympärillä. Teemme tarvittavat muutokset tai jatkotoimet ja pitämme teidät aina ajan tasalla jokaisessa vaiheeessa.

Mitä meistä sanotaan?

”Aivan päällikkötason palvelua. En usko, että moni firma tulisi näin henkilökohtaisesti avuksi yrityksen päivittäisissä ongelmissa. Suosittelemme!”

Sami Ronkainen – Takkamestarit Oulu & Rovaniemi

”Erittäin ammattitaitoista ja joustavaa toimintaa.

Ylätason aiheen ja tavoitteiden läpikäynnin sekä näihin perustuvien haastattelujen jälkeen syntyy hyvin osuvaa tarinaa! Itselle erittäin helppo ja vähän työllistävä toimintamalli.”

Pasi Vilén – V.A.V Group

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua aina. Kiitos🙏”

Mona Hämeenaho – Grant4Com

Ota yhteyttä
Jos haluaa saada aikaan jotain suurta, tärkeintä on aloittaminen. Me haluamme aloittaa keskustelemalla, kuinka voisimme auttaa sinua.
Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti, millä osa-alueella kaipaat eniten apua – me katsomme joukostamme parhaan asiantuntijan, joka ottaa sinuun yhteyttä hyvin pian.
Tai aina voit ottaa ensimmäisen askeleen itse ja soittaa meille suoraan!
Ville: 040 721 1102
Sakke: 040 760 2904
Jussi: 040 547 9135
info@varri.net