Uusin PPC -teknologia ja ammattitaito käytettävissäsi!

Tehosta markkinoinnin ROI -arvoa ja maksimoi kasvupotentiaalisi ammattimaisen PPC-toimiston avulla.

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

HubSpot logo

Tarjoamamme PPC -palvelu

Tarjoamme täyden valikoiman maksetun näkyvyyden palveluita, jotka on suunniteltu auttamaan yritystäsi saavuttamaan kasvutavoitteet.  Várri työskentelee kanssasi luodakseen räätälöidyn PPC -mainonnan strategian, joka vastaa brändisi tarpeita ja tavoitteita.

Tarjoamamme palvelu sisältää mm.:

  • ADS tilin perustaminen ja hallinta
  • Maksetun näkyvyyden strategian kehittäminen ja toteutus
  • Avainsanatutkimus ja valinta
  • Mainostekstin optimointi
  • Kampanjoiden A/B-testaus
  • Kohdeyleisön löytäminen, kohdentaminen ja optimointi
  • Jatkuva kampanjoiden optimointi ja kehitys
  • Yksityiskohtainen raportointi ja analytiikka

Käyttämämme maksetun markkinoinnin alustat:

Google ADS

Aikaisemmin Google Adwordsina tunnettu Google Ads sopii lähes kaikille mainostajille jotka haluavat suuremman yleisön tuotteilleen ja palveluilleen. Google ADSissa mainostat myös tehokkaasti avoimia työpaikkoja ja tapahtumia erittäin hyvien maantieteellisten kohdennusvaihtoehtojen ansiosta. Edistyksellisen kohdennuksen ja joustavan budjetoinnin avulla Google-mainoksilla kampanjointi tekee oikeiden asiakkaiden tavoittamisesta oikeaan aikaan helppoa ja kustannustehokasta.

META

Metan tehokkaas mainostyökalut aukaisevat Facebookin ja Instagramin laajat mainosvaihtoehdot markkinoijalle. Metan alustoilla sisältö voi olla graafisesti paljon monimuotoisempaa kuin vaikkapa Googlen ADsissa koska käytössäsi on kaikki Facebookin ja Instagramin eri mainosmuodot (Stories, Reels, jne.). Kohdennus on yhtä tehokasta ja helppoa kuin Googlen mainostyökaluissa. 

LinkedIn

Sosiaalisen median ainoa vahvasti ammattilaisia kohdentava alusta toimii tietyillä aloilla ja tietyissä aiheissa usein kaikkein tehokkaimmin. LinkedIn on mm. loistava paikka saada lisänäkyvyyttä blogiartikkeleillesi tai työpaikkailmoituksillesi. LinkedIn-mainosten hallinnan avulla voit suorittaa kohdennettuja kampanjoita suoraan tiettyjen alojen ammattilaisille.

Várri logo

BLOGI

PPC-markkinoinnin perusteet. Miksi aloittaisin PPC-markkinoinnin?

Nykyisen digitaalisen markkinoinnin maisemassa yritysten on tärkeää hyödyntää monia erilaisia strategioita ja kanavia houkutellakseen asiakkaita ja kasvattaakseen liiketoimintaansa. Yksi tehokas tapa saavuttaa näkyvyyttä ja houkutella kohdeyleisöä on maksullinen hakusanamainonta, eli PPC (Pay-Per-Click) -markkinointi.

Buukkaa ilmainen konsultaatio ja opi lisää maksetun markkinoinnin palveluistamme

Kun teet yhteistyötä Várrin kanssa, saat käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joilla on tarvittavat taidot ja tiedot saadaksesi haluamasi tulokset.

Autamme sinua hyödyntämään maksetun markkinoinnin alustoja parhaalla mahdollisella tavalla ja nostamaan mainosten näkyvyytesi uudelle tasolle!

Aloittaaksesi, varaa konsultaatio heti.

Miksi PPC -markkinointi on tärkeä osa yrityksesi markkinointimixiä?

Internetissä on suuri määrä ilmaisia tai ”ilmaisia” markkinointikanavia, kuten orgaaninen haku (hakukoneoptimointi) ja sosiaalisen median markkinointi. Keskimääräinen kuluttaja kuitenkaan harvoin katsoo Googlen hakutulosten ensimmäisen sivun ohi, joten brändisi on oltava sijoitettuna korkealle hakutuloksissa. 

Vaikka sosiaalisen median alustat ja orgaaninen haku ovat molemmat hyviä tapoja tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, ne ovat samalla erittäin kilpailtu kanava, mikä vaikeuttaa erottumista joukosta. Maksetut mainokset sen sijaan mahdollistavat kohdennetun yleisön tavoittamisen luodintarkasti, varmistaen, että tavoitat arvokkaimmat liidit juuri oikeaan aikaan. Vaikka joudutkin maksamaan PPC markkinoinnista, hyvin suunnitellun ja toteutetun sijoituksesi tuotto voi olla uskomattoman korkea. Jos maksat näkyvyydestä, mikset varmistaisi, että saat siitä mahdollisimman hyvän ROI:n?

Ota yhteyttä meihin tänään saadaksesi lisätietoja PPC-palveluistamme ja aloittaaksesi tehokkaan markkinoinnin!

Mitä meistä sanotaan?

”Aivan päällikkötason palvelua. En usko, että moni firma tulisi näin henkilökohtaisesti avuksi yrityksen päivittäisissä ongelmissa. Suosittelemme!”

Sami Ronkainen – Takkamestarit Oulu & Rovaniemi

”Erittäin ammattitaitoista ja joustavaa toimintaa.

Ylätason aiheen ja tavoitteiden läpikäynnin sekä näihin perustuvien haastattelujen jälkeen syntyy hyvin osuvaa tarinaa! Itselle erittäin helppo ja vähän työllistävä toimintamalli.”

Pasi Vilén – V.A.V Group

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua aina. Kiitos🙏”

Mona Hämeenaho – Grant4Com

Ota yhteyttä
Jos haluaa saada aikaan jotain suurta, tärkeintä on aloittaminen. Me haluamme aloittaa keskustelemalla, kuinka voisimme auttaa sinua.
Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti, millä osa-alueella kaipaat eniten apua – me katsomme joukostamme parhaan asiantuntijan, joka ottaa sinuun yhteyttä hyvin pian.
Tai aina voit ottaa ensimmäisen askeleen itse ja soittaa meille suoraan!
Ville: 040 721 1102
Sakke: 040 760 2904
Jussi: 040 547 9135
info@varri.net