Várri on osaava Oululainen liiditoimisto

B2B ympäristössä liidintuotanto on myynnin tärkein apuväline.

Käytämme ylpeästi markkinoiden johtavia teknologioita

Liidintuotanto ei ole pelkkää sähköpostiosoitteiden keräämistä.

Várri logo

Onko yritykselläsi vaikeuksia tuottaa laadukkaita lämpimiä liidejä? Yritätkö luoda kysyntää brändillesi, mutta törmäät seinään? 

Yleisösi altistuu sadoille markkinointiviesteille päivittäin ja massasta erottuminen on vaikeampaa kuin koskaan. Miten voit murtautua markkinoitimetelin läpi ja saada viestisi kuuluviin? Joskus on aika kutsua ammattilaiset apuun.

Várri on auttava kätesi liidintuotannon tehostamisessa ja kysynnän luomisessa. Liiditoimisto Várri auttaa sinua kohdentamaan, vangitsemaan, hoivaamaan ja lämmittämään liidejä innovatiivisella ja tuloksiin perustuvalla liidintuotantopalvelullamme. 

Liidintuotannon palvelumme:

Sisältömarkkinointi

Houkuttele potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat sopivalla kohdalla ostopolkua, löytämään brändisi, ja muunna heidät laadukkaiksi liideiksi tarkasti kohdennetun sisällön avulla.

Sähköpostimarkkinointi

Rakenna vahvempia suhteita olemassa oleviin asiakkaisiin sekä tilaajiin, ja hanki uusia asiakkaita erittäin tehokkaan sähköpostiviestinnän avulla.

Konversio-optimointi

Maksimoi verkkosivustosi suorituskyky ja ohjaa kävijöiden kulkua heidän tiedonhankintaprosessissaan verkkosivukonversiota tehostavilla taktiikoilla.

Markkinoinnin automaatio

Anna automaation hoitaa päivittäinen asiakasviestintä ja hanki parhaimmillaan kuumia liidejä valmiina listoina myyntiorganisaatiosi käyttöön.

Várri logo

BLOGI

Asiakaspolun alkupää ja ostosuppilon suuaukko

Vaikka Várrilla vieroksutaan termiä “ostosuppilo”, on vaikea keksiä osuvampaa termiä, jota digiammattilaiset esityksissään hokevat. Asiakaspolku auttaa monia hahmottamaan asian hieman konkreettisemmin, eivätkä nämä kaksi asiaa loppujen lopuksi juuri poikkea toisistaan. 

Buukkaa ilmainen konsultaatio ja opi lisää liidintuotannosta

Kun teet yhteistyötä Várrin kanssa, saat käyttöösi kokeneet ammattilaiset, joilla on tarvittavat taidot ja tiedot saadaksesi haluamasi tulokset.

Autamme sinua hyödyntämään liidintuotannon parhaita käytäntöjä parhaalla mahdollisella tavalla.

Aloittaaksesi, varaa konsultaatio heti.

Meidän lähestymistapamme liidintuotantoon

Lämpimien liidien hankinta on oma taiteenlajinsa. Tiedämme että menestyksen salaisuus piilee täydellisen tasapainon löytämisessä luovuuden ja strategisen suunnittelun välillä. Tämä vaatii taitoa, tarkkuutta ja kovaa työtä. Asiantuntijoista koostuvalla tiimillämme on vuosien kokemus ja osaaminen liidinhankinnasta.

Alla on kuvattuna liidinhankinnan prosessimme, miten se optimitilanteessa asiakkaidemme kanssa etenee.

1

Tavoitteen asettaminen

Tavoitteiden asettaminen alkaa huolellisella syventymisellä asiakkaan liiketoiminnan tavoitteisiin ja tarpeisiin.  Saadun tiedon pohjalta luodaan strateginen suunnitelma, joka on täysin kohdistettu asiakkaan asettamiin tavoitteisiin. Tämän vaiheen päätarkoitus on varmistaa, että tiimimme on täysin tietoinen odotuksistanne ja pyrkii täyttämään ne.

2

Tutkimus & Analyysi

Tutkimuksen ja analyysin tarkoitus on taata, että strategia on perustettu vahvalle pohjalle menestyäkseen. Várri hyödyntää analytiikkaa ja viimeisimpiä trendejä päätöksenteon tukena varmistaen, että sisällöt ja kampanjat ovat valmiita tuottamaan laadukkaita liidejä ja asiakkaita. Tutkimus tarjoaa perustan strategian toteutukselle ja mahdollistaa sen, että päätökset perustuvat faktoihin ja ajantasaiseen tietoon.

3

Suunnittelu & Kehitys

Várri hyödyntää laajaa kokemustaan, luovuuttaan ja asiantuntemustaan suunnitellessaan liidintuotannon käytännön toteutuksia, jotka tavoittelevat konkreettisia tuloksia jotka tavoitevaiheessa asetettiin. Tässä vaiheessa luodaan houkuttelevaa sisältöä ja hyödynnetään sähköpostimarkkinoinnin voimaa, varmistaen, että suunnitelma käynnistyy tehokkaasti ja vaikuttavasti.

4

Toteutus & Optimointi

Várri ottaa ohjat ja varmistaa, että liidintuotannon suunnitelma etenee suunnitellusti. Pysytään ajan tasalla alan uusimmista kehityksistä, testataan ja mitataan tuloksia sekä reagoidaan joustavasti tarpeen mukaan. Jatkuva optimointi ja säätö takaa sen, että työ tuottaa odotetut tulokset.

5

Raportointi ja jatkuva oppiminen

KPI -mittareiden seuraaminen ja yksityiskohtaisten raporttien esittely antaa asiakkaalle selkeän kuvan siitä, miten toteutus suoriutuu. Raportoinnin avulla asiakkaalla on käytettävissään tarvittavat työkalut ja tieto tehdäkseen tietoon perustuvia päätöksiä ja pitääkseen liidintuotannon oikealla kurssilla.

Mitä meistä sanotaan?

”Aivan päällikkötason palvelua. En usko, että moni firma tulisi näin henkilökohtaisesti avuksi yrityksen päivittäisissä ongelmissa. Suosittelemme!”

Sami Ronkainen – Takkamestarit Oulu & Rovaniemi

”Erittäin ammattitaitoista ja joustavaa toimintaa.

Ylätason aiheen ja tavoitteiden läpikäynnin sekä näihin perustuvien haastattelujen jälkeen syntyy hyvin osuvaa tarinaa! Itselle erittäin helppo ja vähän työllistävä toimintamalli.”

Pasi Vilén – V.A.V Group

”Nopeaa ja ammattitaitoista palvelua aina. Kiitos🙏”

Mona Hämeenaho – Grant4Com

Ota yhteyttä
Jos haluaa saada aikaan jotain suurta, tärkeintä on aloittaminen. Me haluamme aloittaa keskustelemalla, kuinka voisimme auttaa sinua.
Jätä yhteystietosi ja kerro lyhyesti, millä osa-alueella kaipaat eniten apua – me katsomme joukostamme parhaan asiantuntijan, joka ottaa sinuun yhteyttä hyvin pian.
Tai aina voit ottaa ensimmäisen askeleen itse ja soittaa meille suoraan!
Ville: 040 721 1102
Sakke: 040 760 2904
Jussi: 040 547 9135
info@varri.net